Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/tihihihittat....../


G U L * J O D




























TOMTEN




kom aldrig fram;






hur kunde han ha vetat



att tjejgänget på APOTEKET




spetsat hans glögg med 96




på firmafesten.






en REN skandal,



det är vad saken gäller.....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 346 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-20 18:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske var Vättarna på
Nils Holgersson tid
var mer pålitliga?

2015-12-27

  Yrre VIP
:D stackers tomten!
2015-12-27

  Bo Himmelsbåge
Åhååå...!
...är det DÄRFÖR han klättrar omkring på vår husvägg nu... dán före dán... med en kapsyl i handen o vrålar: "Absolut renat...!!!"
VI trodde att han var en volontär på Vin o Sprit som gått vilse dimman...
...men NU förstår vi vad han menat...!

Vore förstås kuk(l) om han kom ner till Jul...!

Gul*Jod till Alla!
2015-12-23

    Lena Söderkvist VIP
Den tomten kan aldrig bli procentare, han har ju ingen magkänsla. Hmm... kanske tomtar på loftet. Vilka elaka tjejer, för resten!
2015-12-23

  Ingrid Trolle
Nu förstår jag varför
han aldrig kommer!
Det hjälper alltså inte
att man är snäll.
2015-12-21

    ej medlem längre
Aha! Är det därför som tomten inte hittat hem till mig på alla år!
2015-12-21

  Federico Romano
Absolut!!!
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden