Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatförhandling

med vatten upp till anklarna
omförhandlas situationen
klimatförändring är en social konstruktion
en verbal hallucination
kroppar faller utan lägesposition
talad tid och stenens
rör sig mot varandra
ADHD STP FRA AKP MR UMO
IPCC RPS KTH GRU STT KRR Frrrt
gläfsande förkortningar hugger tag i bakminnet

dag efter dag
nedstigen i mitt eget namn
bland gatans alla fötter
guppar ansiktet och lyser

tre sätt att närma sig
livets bultande i världen
alla duger

med nervernas antenner
i sant sokratisk anda

för fulla sinnen
i poetisk yra

som en större dröm
bland framtidsmolnens öar
med möjlig havsutsikt




Övriga genrer av svernbygrabben
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben