Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träaktig bromskloss

 

Andefattiga kommentarer
torrt skratt dammar
korkade, åh om jag orkade!
..samtalet avstannar
fungerar som farthinder
fåneriets fanfarer
som mentalt bakbinder
låt mig slippa det förtorkade!

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-23 01:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Inte alltid lätt att utvecklas!
2015-12-29

  Bo Himmelsbåge
En svidande kritik mot mycket som skrivs här på poeter... men medan träklossarna tuggar, torrt i trä... får väl vi andra försöka att lyfta nivån över sandlådans låga kant...
Det handlar om överlevnad för denna sajten, på sikt!
Detta är iallafall min tolkning av dikten!

Bravo!
2015-12-28

  Magdalena Eriksson VIP
Hellre växtvärk än en fjäskstör i röven.
2015-12-23

  Staffan Nilsson
Mycket fint.
Som om du lyssnat länge på varje ord, varje rytm - och så ett tänkvärt budskap på det.
2015-12-23

  Sommarina VIP
Ord som talar
Du framför det bra
2015-12-23

    ej medlem längre
Så som det känns ibland när det tar emot...inga idéer vad man ska skriva...

2015-12-23

  i af apa
ja låt oss slippa dessa klossar
eller så får vi tänka ut ngt kreativt
medans de klossar...
2015-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
På pricken taget om bladderjönsar, som inte har något att säga. Men säger mycket.
2015-12-23

  Trädskugga
Mycket tänkvärt, med detaljer som vibrerar av både närvaro och tid!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP