Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIDVINTER

ännu några timmar
jag vågar inte sova
någon gång, kanske

vår feta tunga jord
som vrider sig ikring
och varje år gör en
liten släng ut, mot
universums mörker

är vi säkra på att

kan man lita på
att gryningen
är här imorgon
som sig bör

att ljuset kommer åter

© Bosse 22 december 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 02:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkansvärt
Skrivet!
Tron skall besegra
Tvivlet.
:)
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten