Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romanens många turer kommer att låta skriva sig efter hand, men ännu återstår mycket arbete, en smula eftersökning av fakta och visst överseende av de som läser den, synpunkter på den och renskriveriet.


Romanen




Som börjar med
hur hennes av sömn redan druckna ögon...

och slutar med att
den storm som skall komma att slita av taket
på hennes hus
ännu inte har hunnit bildas till havs,
är ännu bara i sin linda.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP