Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For ever och överallt


Håller inget tillbaka


evigheter får plats


Rymmer de är det deras val




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 14:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt slut på en bra text!
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP