Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig gryning

 

Lilla trädet grenar nytt liv
gammalt skjuter nya skott
av den näring man fått
kärlekens kraft, så kreativ 

vidden av varats vision
vitalisera konstanter
slipa skapelsens kanter
Eos eko av planetens passion





Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-12-23 01:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
naturens liv, det eviga livet
2016-01-28

    Dan Myrbeck
Efter (h)julen rullar
allt på.
2015-12-29

  Lars Hedlin
Så fint vännen! kram
2015-12-27

  aol
Kände hopp och kraft,
2015-12-23

    ej medlem längre
Hoppfullt om livsenergi!
2015-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om nytt litet liv, som löser knutar till öppenhet.
2015-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om livskraft och livsglädje!
2015-12-23

    Sefarge VIP
Skapelsens kraft
Känns i denna
Varma Dikt
Tack!
:)
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP