Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi minns


Tillsammans går man ensam då världen är fylld av skuggor

Då solen är långt borta från livet

Höstmörkret tagit över det jordliga riket

Borta i en tunnel kan man höra skriket

Hjärtat klappar då man närmar sig något man inte känner

Äventyr ger en minnen och vänner

Man litar på någon man inte träffat förut

I djupa blickar ser man livet susa förbi

Inget är evigt,

så bör det förbli




Fri vers (Prosapoesi) av Rebel Strength
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-23 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebel Strength
Rebel Strength