Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Jul


Snökristaller som inte dalar ner
Men det lyser stjärnor i fönstren
Julen kommer i alla fall
Klappar under granen
Glögg i koppen

Tänker på alla som inget har
Önskar dom en värmande säng
Med mat i magen ja även godis
Vill att dom får ett bättre år

Alla våra kära som inte finns hos oss
R.I,P till vi möts igen
Bakom hallonbusken eller eken

GOD JUL
Önskar jag er alla

Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-23 14:59



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så fin poesi om att tänka på dem som har det svårt just denna dag på året.
Önskar dig med en Underbar Jul !!
Kram kram
Härligt foto!!
2015-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, låt oss tänka på andra...och ha det gott, vännen...
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP