Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är orättvist

Än var hon tung nog

dubbelt lillbrorsan
under

Som försökte ta sig loss nu
-lite rörande men
rubbade henne knappt

I fönsterrutan speglades
magvalkar, kärlekshandtag

Hon visste att män vände sig för rumpan hennes
själv var hon tudelad inför 119 cm bak

Grät han nu?

Han var ju mer vältränad än henne
Tränade fem gånger i veckan
Hundra armhävningar hade han gjort nyss
den lille dumsnuten
vissa är små och sega
men tyngd tar ut form, tänkte hon grensle över honom
Hon tyckte om sig ovanpå
Det som oftast känts som ett problem var här lösningen
gillade att vara i kontroll
å han va ju rätt skön att sitta på

hon knep ihop sina tjocka lår
om hans smala liv
Kittlade fett skönt

När hon tänkte på att hon om bara något år inte skulle räcka till mot honom till blev hon nästan arg
Satte knäna på hans armar,

-Aj aj av av av
Skrek han
-för tung ont

Det är ju det som är poängen

Hon satt tung kvar
intalade sig
att det inte var
alla smala jävla retstickor
till brudjävlar
på Norra Real
under henne





Prosa av Mats Edin VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-25 07:54



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar denna. De där 119 cm är inte att leka med, kan få de mest vänliga kvinnor att slå bakut om de kommenteras på fel sätt av motparten.
2016-01-08

  Magdalena Eriksson VIP
hah va fritt och fräckt!
2016-01-03

  Respons VIP
Hämnden är ljuv!
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP