Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussen

Hon bad om en puss
Jag låtsades inte höra
Hon var mycket vacker men nästan femtio år äldre än jag
Jag skickade ett vykort till henne, och till flera andra på hennes avdelning på mentalsjukhuset
Berättade om min tågluff och avslutade det med ses i höst!
När jag kom tillbaka var hon död

Jag hade tänkt ge henne den där pussen
Tänkte på den under sommaren i Balkan och på Korfu i backarna på trimmad moppe som gick så fort att jag inte kunde stänga munnen när jag skrattade




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-25 12:12



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fint skrivet men synd på pussen
gillar särskilt slutet öppen mun och skrattet
känner igen
aaaa
2016-01-03

  Respons VIP
De livsavgörande momenten i det fartfyllda livet!! Bra fångat!
2015-12-26

  KYREUS of Sweden
Fint
ihop
diktat
o/e upplevt.
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP