Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 26.12-15

Plastgranen igen
oföränderligt vacker
men barr på golvet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-26 06:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skildrat, men kan även plastgranar barra?
2015-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om en av julens symboler!
2015-12-28

  Gunwale VIP
Så förändrades den lite i alla fall! Vacker, kanske - men doften!!?
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP