Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Känns som långsamt dansande med halvöppen mun
Dold sexualitet och självklippt hår
Men så vackert när utsläppt och osminkat
Tappad balans och halvstarkt motljus, resten av rummet i dunkel
Barfota och pyjamas
Målade tånaglar och för första gången i nuet
Känns som rökelse och fastklamrad vid natt
Som osäker på hur snygg, hur vuxen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Allt
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-26 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allt
Allt