Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörker finns ljus

och nu när alla poeter har gått och lagt sig

då vaknar dikterna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 889 gånger
Publicerad 2006-04-26 21:52



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Underbar!! Så mångbottnad och härlig. Jag sitter bara och ler av njutning!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan