Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takter



Flytande toner i ett kosmiskt hav
laddade med ström
Urkalendern vibrerar
Avstånden oscillerar
Vi delar upplevelsen djupt i sinnet
tidlöst förankrade i evigheten
Magiska rum står öppna
Elektronerna korsar framtiden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2015-12-27 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP