Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skillnader

dagispersonalen ser bara ut att röra sig sakta
eftersom att ungarna rör sig så hastigt
och eftersom att deras massa är lägre

det existerar i själva verket
ingen skillnad, mellan er

principen gäller för rik och fattig
mellan herre och slav, land och land

biter fast gränser
konturer som inte finns




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-28 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander