Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 är en [1] tabulering i »annan« form. . . . . . . . . . . .

Okay. Farbrorn är [en aning] trö2929 idag. 3 (tre) text-er får vara [tämligen] lagom. @… förekommer. Lägg märke (æ… Ø) ti2121 a2929 […] text-en <bestämd form… n-genus) (B) innehåller <tämligen många> tecken-dubblering… ar. Okay så. Lagom är (sannerligen… verkligen) inte [ac] lagom. Till exempel.

Termen vagnretur = vr (havreflarn… myck29/ve2734) [3.141592920354… wow] howdy. Then… may-bee: fiddle. Before: bagno… bagno. Se även: banjo. Before (the) Tony Joe White googeln. No29 (very/mycke29) frequently – emellertid. Även: however. Wow… system [Ba+] på gång. Tydligen. Förvisso… nog förekommer = fr [FREUD] <128:— moms… %> omkväden. Ojsan… marginaljustering = mg [MG] {^} på… wow/howdy. M… program-id.

 

Trevlig och intressant = it (edit… editor) [note] design. Måhända. Se även: eventue212129.

Bunden vers och [tabulering… ix/IX] enlig29 protoko21211429.

 Annat versmått… 19242214233118282829. 

Mvehå… farbrorn. Se även: farbror zwed – tydlig-
en.
11.
01.
10.
22. Then: form-feed… ff… may-bee. Before the: donuts. 
Summmering pågår. Dateringen 20151228 (Må) fungerar. Tydlig-
en. 

__ __ __ 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-28 18:51



Bookmark and Share


  farbror zwed
Before the donuts är inte titeln på diktsamlingen i nu-läge29. Men titeln är (måhända) inte [ac] oerhör29 importan29/viktig… ju2829 n30.
Tja… programspråke29 fungera27. Tydligen. Termen mä betyder (emellertid/however) inte [ac] mätfe21. Se även: mätfe10101. Und so [u… U] w-e-i-t-e-r. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed