Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mind your pop i solstunget a-moll

mind your pop i solstunget a-moll. du ska inte. det hade gått. man bör inte. sa fröken froggman på mustaschernas lustspel i gåshudens glödgade hitom bortom strax söder om en lagård där en katt vakar. ja han vakar. på gödselstacken. med foten i en brödrost. kom åh kom. ja kom åh kom, och se dej fullkomligen hän.
in a healing joy. din pomaderade viktigpetter. vetelängdernas gåtor. vyssj vyssj nu... inom dej är du. ett kalas under pannbenet. transsexuella gatutromb.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-29 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP