Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårsaft


när du från själens öppning
glädjetårar utfäller

jag vill dessa med munnen min uppfånga
så jag dina inre vätskor får smaka
på fler vis än övriga
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-12-29 18:21



Bookmark and Share


  Mazy
Lika vältalig som alltid.
Önskar mina tårar blev till liknande glädjetårar en dag.

2016-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbara ord om kärlek, från din penna.
2015-12-30

  Alysse VIP
Så fint skrivet, varmt kärleksfullt att läsa
2015-12-30

  Night Soul Woman
Jag tror att glädjetårar hjälper mot sorgtorkan :D Härligt skrivet
2015-12-30

  Rise Little One
Undrade om sorgtårar skulle också få behandlas på samma sätt?
2015-12-29

    ej medlem längre
Glädjetårar är vackra tårar.
Fint beskrivet.
2015-12-29

  Öknens Ros VIP
själens tårar smakfulla, vackert poetat..
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP