Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara underbar måste vara underbart. Att vara någon som jag måste vara att vara någon, som jag.


Något litet om att vara underbar




Det finns fantastiska saker.
Du är underbar.
Jag är jag.

Vilket är bäst?
Om du inte fanns
skulle jag ju bara vara jag.

Men för att du skall vara underbar
och jag måste tycka det
så måste vi finnas båda två samtidigt!




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-29 21:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fint just det samfinnas typ!
2015-12-31

  axveronika
haha javisst
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP