Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelvägen till rättvisans bestämdhets enkelt färgade port

se upp för dem smartare än du
se upp när vägar föds

akta till för dem som lägger
ord i invid olik plädering

höj båda bryn
skåda klubban i skyn

dölj dåligt dager
titta bort oj ho så fager

egoismens tomma dagar
kring andras givna lagar







Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-29 21:30



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Nyårsklockorna klämta ! ! ! !
Den här var ej din sämsta !!!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B