Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 30.12-15

Rött klot över skog
borta minuten efter
i rosa toner




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-30 07:32



Bookmark and Share


  limerick
Ögonblicket välfångat i skön poesi!
2015-12-31

  Maria Sundelin VIP
En strimma månljus
I nattens mörka timmar
Vad döljer skuggan
2015-12-30

    Dan Myrbeck
Bra skildrat.
2015-12-30

  Gunwale VIP
Förändring! Någonting händer i oss när vi ser detta spel! (Samtidigt står samma sol någonstans statisk och gul på en klarblå himmel ...)
2015-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra haiku!
Vackert bild min vän.
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP