Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min morgon sol

som väcker mitt innerliga hopp
om att en dag åter få hålla dig i min famn
din lilla kropp tätt intill min

att återigen få se dina barna ögon
ditt leende
som sprider kärlekens oumbärliga kraft


du finns ej här
men du finns bland stjärnhimmelens
ljuvligaste sken
bland änglarnas beskydd

du är det eviga hoppet
i min själ
du är solskenet i mitt hjärta

Du är och förblir orsaken
att stiga upp var morgon
att njuta av den morgonsolen som bara du förmår
att skapa inom mig

ditt leende är förevigat i mitt minne
din lilla hand i min
så mjuk och liten
din hand i min
det är vi intill
sista andetaget












H.M.W copyright 2015












Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-30 13:37



Bookmark and Share


    Marica Dahl
En otroligt vacker text där sorg och saknad blandas med vackra minnen som hjälper en att orka framåt. Mycket gripande! Bra gjort!
2016-01-02

  StinaJ VIP
En väldigt fin men sorgesam dikt om saknaden efter någon.
2015-12-31

  Niliboy
Mycket fint om saknaden av någon, eller kära lilla vän,
2015-12-30

  Carl Mikael Fäldt
Så gripande att ord ej förmår förklara!

Sorgen och saknaden förädlar oss-uppenbarligen!

Att kommentera din text innebär faktiskt -att låta tårarna strömma!

Väldigt vackert skriftat Hanna!
2015-12-30

    ej medlem längre
Kärleken lyser genom din sorg.
2015-12-30

  louisegirl
Vidrör mitt hjärta starkt, gör dina ord <3
Så vackert skrivet
2015-12-30

  Änglaögon
Känslosamt och vackert.
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin