Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1.1-16

Stilla nyårsdag
efter nattlig ljud-ljusfest
ser inte en katt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-01 13:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fyrverkerier ska förbjudas, de har betydligt fler nackdelar än fördelar.
2016-01-04

    ej medlem längre
Nyår med alla raketer är en fasa för både djur och en del människor. Jag är en del av dem. Mycket bra haiku!
2016-01-03

  Anya VIP
gillar vändningen i sista raden. nää djuren gillar inte detta smällande. Bra bild bjuder du på.
2016-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Festliga nätter sätter sina spår.
Känner mig som en trött katt, sträcker på mig och kryper ihop igen.
Inväntar morgondagen.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP