Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha kakan och att vilja äta den, är en sorts längtan mången när. Längtan efter frihet eller friheten att längta.


Att ha och inte ha är som kakan




Antingen man längtar efter något så har man åtminstone friheten att längta och om det är frihet man har så längtar man efter något ändå. Så på det viset är man åtminstone fri på det viset att man längtar, även om man menar att längta ihjäl sig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-05 15:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och eftersom detta är ett abstrakt fenomen så har man både kakan, samtidigt som man njuter dess smak.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP