Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten dikt om och av ångesten


Det osagda

mycket försvinner ut i tomma intet
innan det ens blir till
ändlösa mängder av ändlösa variationer
saker som kunde ha sagts
men som förblev osagda
saker vars mjuka sammet kunde ha lindat in
det lilla monstret i dess håla
men vars frånvaro fick det att växa sig starkare
sluka allt i sin väg
skänka allt det positiva ett mörker
allt det glada en misströstan
all framtid en avigsida




Fri vers (Fri form) av Kuranes
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-03 22:05



Bookmark and Share


    samole
Förvånansvärd dikt på detta tema.
Pga av språket som har nerv i sig mitt i tematiken hittar man liksom ändå en väg.
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Kuranes