Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonens tänkvärda 160104

Hur kommer det sig

att så många människor

ser livet som en börda

när det egentligen är en gåva

då varje liv är unikt

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-04 09:10



Bookmark and Share


    örn
på gott och ont alltså;)
2016-01-10

    örn
bördor är väll en av livets gåvor som gör varje liv unikt.
eller?:P
2016-01-10

  aol
Så bra och sant skrivet,
2016-01-06

    ej medlem längre
Förvisso, är varje liv unikt..men dess
bördor ojämnt fördelade bland oss. Och,
anledningen till detta torde vara allom
bekant..
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP