Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9@ är (förstås) 1 [e2929… en] bigram. Även: teckenpar. /////

Termen ///// är ingen viktig = vg [vg… VG] term jus29 n30. Syntes(en) Ba+ fortsätter. ///// ånyo. Ånyo: n30. NORRLAND är <forme212129… @> en [1… UC] teckenföljd/term. Okay för n30 och NORRLAND ånyo. Tämligen tjatig29… äventy27. Yes… yes. JÄMTLAND <mä… må… mönster> NORRLAND – okay för föregående utsaga. 
///// ånyo. Tydligen… n30 ånyo. Syntes(en) Ba+/NORRLAND… fortsätte27. Okay så.
22 min… efter mid-na2929. Tecknet ”hyphen-minus” är (mycke29/very) importan29/viktig29. NORRLAND… ånyo. Ånyo: 7. Okay för föregående? M… yes. Enlig29 författaren? Tydligen. Är ”författaren” (JUST NU) inloggad? Troligen… rimligen… etc. 25 min… n30. MMXVI/105… wow. 105 (a5… MONEY SYMBOL) [valuta-tecken… ¢] – wow. ∫… nej. Okay… man kan (förstås) [fs… 7083/FS] goggla på unicode.org vid behov… vb\VB. Termen VB är [forme212129] 1 (e2929… en] bi-gram. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 min… okay. 

Term-
en vagn-retur = vr (vr… VR) [havre- flarn] (ref… sys) wow… kavring. Hm… mycke29 ma29 (matematik… math) i syntes-en idag. Okay… nypon = nn [cinnamon] före/before(innan)… water melon. Wow… författaren <bestämd form… n-genus> [B] funderar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 min… okay.

[. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] 
[. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] 
[. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] 
[. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] [. . . . . . . . . . . . . . . .] 

 




Prosa av farbror zwed
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-05 00:33



Bookmark and Share


  Nanna X
https://m.youtube.com/watch?v=4bjPlBC4h_8
2016-01-05

  farbror zwed
[. . . . . . . . . . . . . . . .] är (forme212129) en [1… e229] tecken följd. Syntesen Ba+/Maggan/Ingrid… fortsätter. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . etc.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed