Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet gör sina egna varv

Det blev aldrig sådär som det var menat
varför vet ni inte, men kanske, bara kanske
för att livet gör sina egna varv.

Barn som är vuxna har bildat egna familjer
barnbarn som upplever separationer
som frågar sig varför det blev så

Nya människor landar i deras tillvaro
fast de små knappt känt marken efter skalven
skalven som förändrade deras trygga värld

Nej, jag kan inget förklara för dem eller er
mina älskade barnbarn och barn
jag kan endast se på men finnas här ändå

Min famn är öppen för deras trygghet
den finns utan att behöva förstå fast
sorgen sliter i allas bröst ändå

... vad finns att förstå... egentligen

 - Livet gör sina egna varv -




Fri vers av AjBi
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-05 02:20



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Bra skrivet och förmedlat om familjkonsulation och seperationer där otryggheten rubbas...
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi