Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skall det stå något, helst en sorts ledtråd till det skrivna under. Det som avhandlar förälskelse. Det vill säga ens eget behov av att få uttrycka känslor.


Dagens tanke 20160106




Varför man inte duger som man är
fast man först duger som man är
beror på att man blir kär i ett utseende
och man inte är som sitt utseende, inuti.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 16:32



Bookmark and Share


  mike irow
bra är inte bara bra
kan vara bättre
och det är...
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP