Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar

Mina drömmar är mitt liv i miniatyr,
hopplösa av det jag önskar eller av tankar hyr.

Mina drömmar får världen att stanna,
vid alla överraskande utflykter så att förbanna.

Mina drömmar ger mig äventyr utan förnuft,
där normalt sovande andetag tar in luft.

Mina drömmar och dess äventyr är dyra,
längs tankar och hopp i en omöjlig tid att styra.

Mina drömmar avgör vakna tidens trötthet,
då utrymme för fantasin fram tänkas i blindhet.

Mina drömmar om mål uppfylls aldrig,
när verkligheten finns att fly undan mig och dig.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-06 05:45



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Gillar det upprepande, taktfasta i denna drömmarnas dikt.
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B