Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natten

Med ansiktet mot månen
stilla
möter hon svalkan i natten
ensam

Nu får luften plats
att flöda
kylig, frisk och ren hon är
befriad

Just nu, när andra sover
vet hon
att hennes strid är över
för denna gång




Fri vers av a.m
Läst 525 gånger
Publicerad 2004-09-15 02:18



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det känns som hon vilar i sin strid när andra sover men att kampen börjar om när de vaknar igen. samma sak här som förut angående radernas brytning. kom att tänka på törnrosa just nu :)
2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

a.m
a.m