Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring

Ont, det smärtar
att gå igen
Men jag går.

Rädd, jag darrar
i själen min vän
Vem är det som rår?

Önskar jag fick
stanna kvar här än
För att läka våra sår.

Kanske kan vi
ses i framtiden
Se tillbaka på våra spår.




Fri vers av a.m
Läst 536 gånger
Publicerad 2004-12-25 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a.m
a.m