Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart flicka

Svart blick
målade linjer
svart ilska blixtrar

ur ljusblå ögon

Svart läder
silvernitar
utmanande trasor

på sårbar kropp

Hårda ord
hånfullt skratt
svarta läppar

på rosa mun


Ensam

gråt i tysta rum

Längtan

efter någon
som ser

under
allt det svarta




Fri vers av a.m
Läst 523 gånger
Publicerad 2004-11-06 22:29



Bookmark and Share


  Knas_
fint på ett sorgligt vis..
2004-11-19

  Hans w-art Westlund VIP
det jag reagerar på att du har använt dig av lite för mycket svärta. "less is more". bra avslut!
2004-11-07

    Göte Holmlund
bildskapande text...ungdomlig vilsenhet..man måste passa in
2004-11-07

  Hans w-art Westlund VIP
men det är bäst jag frågar först ;)
2004-11-06
  > Nästa text
< Föregående

a.m
a.m