Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ej sova

Då Ra dött är jag som svagast
När det enda ljud som hörs är det pipande intet
Det håller mig vaken och alla mina felsteg uppenbarar sig
Utan munnen talar jag, ber om hjälp
Men där finns tydligen endast jag, nyckeln är i mina händer
Nu måste jag sova, imorgon återuppstår han




Fri vers (Fri form) av Leontocephaline
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-08 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leontocephaline
Leontocephaline