Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civilkurage ger hopp för mänskligheten

När Du står upp för någon

som själv inte kan försvara sig

så visar Du att Du har civilkurage 

samtidigt som Du inför andra visar på

att det finns hopp för mänskligheten

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-08 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin och sant
Mvh annokas
2016-01-09

  Titti Rydberg VIP
Du har så rätt så
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP