Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Genom att dö en smula"

Man måste känna att man lever
Genom att dö en smula

Man måste känna att man inte lever för evigt
Genom att dö en smula

Genom att dö en smula
Börjar din omgivning att leva upp

Genom att dö en smula
Börjar du förstå din omgivning
som inte förstår dig alls

© Christer Johansson 2016-01-08





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-08 22:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Tack för den.
2016-01-09

  Blomma-Stjärna VIP
haha - åh, jag gillar den här dikten, det får mig att tänka att döden inte är fiende till livet självt!
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP