Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysikens symbios

Balansen i ett förhållande
är personernas olikheter
vilket kompletterar varandra

Ett förhållande i symbios
innebär att när en person är kall
så är den andra personen varm

Allt för att komplettera varandra
Den som är varm värmer den som fryser

© Christer Johansson 2016-01-09




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-09 13:06



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - fysikens komplott komplett
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP