Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden och världen lika stora


Till Tiden

Världen är lika stor
oavsett i vilket rum

Du befinner dig

Tiden

Din eviga rörelse
kantad av ständig förströelse
möjliggör förhastad förstörelse

På liten yta oändligt långt borta
vill världen sig att förkorta
livet det redan allt för korta

Tiden

En evigt stor kraft
större än jaget och världen haft

Du begränsar vindens tankar
runt fötter som i cirklar vankar

Din tanke föder verkligheter
som varar längre än mitt egos eter

Jag är förlorad i mitt rum
nästan klassad som dum

I bland har jag fel
i ett rum där jag bara är en liten del







Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-09 17:07



Bookmark and Share


  Nils.Strövare
Snyggt!
2016-02-22

  Rise Little One
Annorlunda tankar om tiden o dess förhållande till den lilla människan
2016-01-09

  Marianne Räf
Nått Extra med denna dikt !
Intressant text med finurliga rim !
Jag tar å bokmärker !
2016-01-09

  Åsa Njunjes
"Ibland har jag fel i ett rum där jag bara är en liten del" - Njuter! Insiktsfullt!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B