Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chansen



Jag fångades av en blick jag fick
från en tjej som nicka hej
Jag blev knäsvag
-och blyg fast det sista bara i smyg
Det var leendet i skeendet
men mest en blick
som sa att man kanske fick

Det gick inte att gå sen
var kvar resten av festen
Hon snacka typ med alla andra
jag gick mest runt å vandra
Vi möttes helt kort
-precis nästan för fort
Hann nästan missa chansen
å fråga na om dansen

Näsan i hennes hår
Mmmmm
lår mot lår
En barm så varm
en doft så soft
Jag viska i hennes öra
så bara hon kunde höra

Hennes vänner
ingen jag känner
Alla går medan jag står
å väntar, trängtar
Hon går! lämnar - allt rämnar
Nej vänder, nåt händer

Händer i händer

Men inte våra, bara den ena
den andra en annan mans
Det här kan du inte mena!
-Jag var ju säker på chans!











Bunden vers (Rim) av Mats Edin VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-09 19:08



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fint skaldat - bitterljuvt och igenkännbart!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP