Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fryser. Det är allt.


Snoret rinner

Näsan är röd och isande kall
snoret rinner
och ögonen tåras av vinterkylan
längtar mig nästan oredigt tokig
efter värmande sol
och fåglar som kvittrar

Om inte så länge
kommer jag att glädjas
åt ljuset som lägger sig
kvar hela dagen
Strålarna från solen
värmer min kropp
som svarar med att
huden mörknar och allt känns skönt

Värme stanna kvar
så jag inte fryser
Lite hopplöst känns det
då allt upprepar sig
år från år
sånt man inte kan styra




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2016-01-10 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP