Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti sig själv och öppnas till världen

Livet är ibland så lätt ena stunden
sen inser man vad som hänt och nått grunden
man gråter för att man är för feg för att inse ens dumhet
när man kommit över den svåra situationen är det bara att kämpa på
och stå för den man är och vad man vill med sitt liv
följer man sedan inte sitt hjärtas inre- kan man sedan inte räkna med att andra ska göra det åt en- man blir ensam och krossad

så kämpa vidare- i livet som en- stridare- som en glidare- som en som bara vill rimma på vidare
gör vad som helst bara det är någonting bra för den här världen.




Övriga genrer av eflow
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-04-27 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eflow
eflow