Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att lämna- och gå vidare

jag har blivit lurad i hennes varma fälla
vad är det nu som skall gälla
ingen släpper hon inne- ingen släpper hon ute
vad ska jag göra
-\"vill bara gråta\"

hon var mer än jag
är blondin-söt- har fin kropp-är en bra människa-
med dom isblåaste ögon som är så heta
när hon talade med mig
var det inte mycket man fick veta

hon går ut varje helg, dricker festar lever sitt liv
en riktig het vildkatta
nu är det inte jag som får henne (god)natta
för hon håller på med andra medans man själv får se på

så därför vill jag bara vara vän med henne och ingenting seriöst
för om jag skulle ha henne som min tjej
skulle hon ändå bara springa löst
då hade mitt hjärta få genomlida 1000 knivbladsärr igen

men nu släpper jag henne lös
fast hon är en vacker tös
fastän mitt hjärta har kvar saker
som vill tala med sin röst.

det här var då saker som bara var tvungna att komma ut
det är nu dags att säga: sagan är slut!

hejdå Emilia!




men hej på dej- nya tjej!
vem du nu än är så tala till mig väl
för tänk på att killar också har en själ









Fri vers av eflow
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-04-27 21:42



Bookmark and Share


  yoyyo
har inte så mycket att säga föregåenge säger det så bra.

känslan förmedlar du riktigt bra
2006-04-29

    Jess81
ibland har man känslor för någon, fastän man vet att den personen bara kommer att krossa ens hjärta. du beskriver dina känslor väldigt starkt och öppet..och sista raden visar på att du ändå i allt det jobbiga behåller hoppet! mycket fint!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

eflow
eflow