Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harmoni-tankar

morgonens ljus strålar upp tillvaron:

himmelen, marken vi går på... ja hela vår omgivning

Den strålar upp till tillvaron precis som du gör när jag ser dig


Jag sitter mitt emot dig på tunnelbanan

ditt vita linne med blommor pressar sig mot din fina slanka mage som

andas i harmoni till hela din kropp

jag ser in i dina fina sköna gröna ögon

du besvarar genom att se i mina

efter tre sekunder tittar du snabbt bort

och möter mig igen med blicken

det är av denna stund som jag får värsta kicken




Fri vers av eflow
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-03-24 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eflow
eflow