Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt

Dina vattenpölsblöta fötter
befriar mina mörka moln

som en sol skiner du
utan att veta varför jag ler


Så lätt allting känns
i rätt
sällskap




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-04-27 21:17



Bookmark and Share


    PoetTina
Rätt sällskap!
Där har vi hemligheten!
Varför mår vi ofta så dåligt..Jo för att vi hamnat i fel sällskap...
Inte nödvändigtvis i andras sällskap, även om också detta är vanligt.
Vi måste också vara gott sällskap till oss själva! Umgås ju med oss själva 100 % av vår tid, fantastiskt nog! Klart man blir trött på sig själv om man inte är tillräckligt roligt sällskap! :)
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan