Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 12.1-16

Snöplogen dundrar
utanför i mörkret
femte morgonen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-12 07:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du fångar så mycket i dina få rader...
2016-01-12

    Dan Myrbeck
Bra återgivet! Bra att den kommer, men helst på rimliga tider!
2016-01-12

  Njord
Jag läser att du vaknar när plogen åker förbi tidigt på morgonen! Bra haiku!
2016-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku i vinterskrud!
Längtar efter våren och sopbilen.
2016-01-12

  Gunwale VIP
Ett vinterljud!
2016-01-12

  Anya VIP
Effekten av femte morgonen är bra. får mig att fundera...är det femte morgonen det snöar? Som vanligt får du med mycket på få rader.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP