Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storviltjägaren

jägaren är ute
för att jaga storvilt

de utrotningshotade hornen
kronorna
sitter uppe som segertrofeer
på hans vardagsrumsväggar

de får honom att känna sig stor
större
än det lilla fingret
runt avtryckaren




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-12 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson