Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst i natten

En röst i natten
vill nå ut
tangenterna lever
sitt eget liv

Ingen har tid
att lyssna
eller leva
som menat var

Skuggorna flyter
planlöst omkring
ur led är allt
och inget

Världen har hårdnat
kylan är tuff
längtar trängtar
efter verkligt

--- LIV 

 




Fri vers av AjBi
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-13 02:01



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så sant och bra skrivet! Ingen har tid... människor som skuggor i sin egen lilla bubbla är inget liv - håller med!
2016-01-13

    ej medlem längre
Texten nådde till mig i natt. Jättefint skrivit. Mvh annokas
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi