Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten figur

En liten figur
springer omkring
i snigelfart

En liten figur
missar tiden
i racerfart

... vart blev den av




Fri vers av AjBi
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-01-13 02:08



Bookmark and Share


  Maud Louise
Ja- vart tar tiden vägen? Försvinner i intet... ibland så fort att man inte hinner med och ibland står den HELT stilla o stampar...
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi