Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Livet blev

Du frågar efter
hur jag har det
via en annan

Du som gick
utan svar
om varför

... blev inte Livet som du tänkt

Jag frågar inte
hur du har det
via en annan

Jag blev kvar
med svar
på svek

... Livet blev som jag tänkt

 




Fri vers av AjBi
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-13 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi